یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
رشد اقتصادی دولت

حوزه/ نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، وظیفه‌ همه‌ی ما، کمک به موفقیت دولت است. موفقیت دولت با رشد اقتصادی ۸ درصد تحقق پیدا می‌کند نه رشد اقتصادی زیر ۴ درصد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، سعید جلیلی‌ در همایش مردمی مشهد قلب تپنده مقاومت که شب گذشته به مناسبت بزرگداشت چهلمین روز از شهادت شهید سید حسن نصرالله در تالار شهر مشهد برگزار شد، با بیان اینکه این میدان را محلی خاطره‌انگیز برای من است اظهارداشت: نسل امروز باید ارزش و عظمت این خاطرات را درک کند؛ همان خاطراتی که جوانان و دانش‌آموزان آن دوره، مانند خود من، از آن‌ها درس فداکاری و ایثار آموختند.

وی با اشاره به مقطع حساس تاریخی کنونی، تأکیدکرد: نسل کنونی به‌واسطه دعای گذشتگان و هدایت امام خمینی (ره) به فرصتی بی‌نظیر برای جهاد، برپایی نظام اسلامی و ترویج احکام دین دست یافته است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: امام خمینی با دعوت مردم به قیام علیه نظام سلطه، شرایطی را فراهم آورد تا ایران یک حرکت عظیم فرهنگی و دینی را آغاز کند.

جلیلی یادآور شد: امام خمینی در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ به دلیل اعتراض به کاپیتولاسیون، که مصونیت گستاخانه‌ای برای اتباع آمریکایی در ایران به همراه داشت، تبعید شد.

وی از این رویداد به‌عنوان یکی از نقاط آغاز بیداری ملت ایران یاد کرد. و افزود: که ایران اکنون در جایگاهی قرار دارد که هیچ قدرتی نمی‌تواند به آن دیکته کند، و قدرت این کشور حتی مورد اعتراف مقامات آمریکایی است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی بر اهمیت تاریخ معاصر و درس‌های آن برای ملت ایران تأکیدکرد: در بزنگاه‌های تاریخی مانند پس از جنگ‌های جهانی، قدرت‌های بزرگ تصمیمات سرنوشت‌سازی برای منطقه گرفتند، از تقسیم کشورهای منطقه گرفته تا ایجاد زمینه برای رژیم صهیونیستی.

جلیلی تصریح کرد: امروز، ایران دیگر تماشاچی نیست بلکه بازیگر اصلی تحولات جهانی است و این امر نتیجه بیداری و هوشیاری ملت ایران است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران معادلات جهانی را تغییر داده و برنامه‌های قدرت‌های استکباری را به چالش کشیده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی بر لزوم حفظ روحیه مقاومت در برابر فشارهای جهانی تأکید کرد و گفت که ایران باید همچنان برای آرمان‌های انقلاب تلاش کند.

جلیلی تصریح کرد: تصمیمات قدرت‌های جهانی در تاریخ، بر سرنوشت ملت‌ها اثرگذار بوده و این اثرات همچنان ادامه دارند، به‌ویژه در خاورمیانه.

وی به نقش انقلاب اسلامی در الهام‌بخشی به جنبش‌های آزادی‌بخش منطقه، از جمله حزب‌الله لبنان و مقاومت فلسطین، اشاره و تأکیدکرد: رهبران مقاومت، از جمله سید حسن نصرالله و رهبران جهاد اسلامی و حماس، اذعان کرده‌اند که انقلاب ایران تأثیر عمیقی بر مبارزات آن‌ها داشته است و شکست‌های اخیر رژیم صهیونیستی در جنگ‌های مختلف از این الهام نشأت گرفته است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به عملیات "طوفان الاقصی"، این عملیات را نشان‌دهنده تغییر معادلات منطقه‌ای و ناکامی توطئه‌های رژیم صهیونیستی و توافقاتی نظیر توافق ابراهیم دانست.

جلیلی افزود: مناسبات ناعادلانه جهانی ترک خورده و ایران، به‌واسطه گفتمان انقلاب اسلامی، اکنون پیشگام است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی به قدرت رسانه‌های استکباری اشاره و تأکیدکرد: با وجود تلاش‌های فراوان این رسانه‌ها، دشمنان به اهدافشان نرسیده‌اند.

وی این ناکامی‌ها را نتیجه تفکر انقلاب اسلامی و بینش توحیدی دانست، که اعتقاد به پیروزی حقیقت بر باطل را تقویت می‌کند.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی مثال‌هایی از مقاومت مردم را ذکر کرد، مانند مادری که زیر آوار نیز با ایمان فریاد "الله و نعم الوکیل" سر می‌دهد و این باورهای دینی را پایه نظام محاسباتی جدیدی دانست که استکبار نمی‌تواند به سادگی در برابر آن ایستادگی کند.

جلیلی بر اهمیت شناخت دقیق صحنه نبرد تأکید کرد و موقعیت فعلی را تاریخی و تمدنی توصیف کرد و گفت: گفتمان انقلاب اسلامی امروز به عنوان یک بازیگر فعال، نه منفعل، در عرصه جهانی نقش دارد و ملت باید با هوشیاری این فرصت را پاس بدارد.

وی گستردگی جبهه مقاومت را به فراتر از مرزهای منطقه توصیف کرد و بر اهمیت ابعاد سیاسی، رسانه‌ای، و اقتصادی این جبهه تأکید کرد و بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای حمایت از مقاومت تأکید داشت.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی با یادآوری فداکاری‌های دوران دفاع مقدس، مردم را تشویق به احساس وظیفه و تعریف جایگاه خود در جبهه مقاومت کرد.

جلیلی گفت: همان‌طور که در دوران جنگ همه اقشار مردم به جبهه کمک می‌کردند، امروز نیز هر فرد باید سهم خود را بشناسد و در این جبهه نقش ایفا کند.

وی با اشاره به تحلیل‌های غلط دشمن که برای فلج کردن اراده‌ها طراحی شده‌اند، بر ضرورت هوشیاری در برابر این نقشه‌ها تأکید کرد و هشدار داد که نباید با فریب در دام جنگ یا تنش‌زدایی به قیمت از دست دادن ارزش‌ها گرفتار شد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی به تلاش دشمن برای تحت فشار گذاشتن ایران و ترغیب به امتیازدهی از طریق تهدید و فشار اشاره کرد و گفت: نباید به هر قیمتی از تنش جلوگیری کرد.

جلیلی به یاد سخنان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳ گفت: ما نشان دادیم که می‌توانیم بدون پذیرش سلطه به اهداف خود برسیم. او بر اهمیت رشد اقتصادی برای نقش‌آفرینی جدی در جهان تأکید کرد و به اهداف توسعه‌ای رهبر معظم انقلاب، از جمله رشد هشت درصدی، اشاره کرد و گفت: این هدف بر اساس مطالعات عمیق تعیین شده و دولت باید تلاش کند تا به این رشد دست یابد، نه این‌که با برنامه‌های ناکافی، مانند بودجه‌هایی که رشد کمتر از چهار درصد را پیشنهاد می‌کنند، اهداف را نادیده بگیرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های کشور، از جمله دانشگاه‌ها، در مسیر توسعه تأکیدکرد و گفت: برنامه‌ریزی برای این ظرفیت‌ها حیاتی است.

جلیلی بر اهمیت وظایف فردی و جمعی در حمایت از پیشرفت کشور تأکیدکرد و افزود: هرکس باید وسع و توان خود را بشناسد و از آن برای خدمت به انقلاب و کشور بهره بگیرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی همچنین مفهوم "دولت سایه" را توضیح داد و گفت: این به معنای مشارکت فعال همه مردم در نظارت و کمک به دولت است، به‌طوری که موفقیت‌ها تقویت و اشتباهات اصلاح شوند.

وی با تأکید بر موفقیت‌های جبهه مقاومت در برابر دشمن، اشاره کرد: امروز حتی در ایالات متحده از قدرت و نفوذ ایران صحبت می‌شود و این نشانه قدرت جبهه انقلاب اسلامی است.

جلیلی به نقش رسانه‌های دشمن در تضعیف این قدرت اشاره کرد و گفت این رسانه‌ها با تمام قوا تلاش می‌کنند تا روحیه مردم را بشکنند، اما در واقعیت این نفوذ و اثرگذاری انکارناپذیر است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی به نمونه‌هایی از شهدا و رهبران جبهه مقاومت، مانند سید حسن نصرالله، اشاره کرد و گفت که حتی انتشار کلیپ‌های کوتاه از شهیدانی مانند حججی می‌تواند جهان را تحت تأثیر قرار دهد و عظمت ملت ایران را نشان دهد.

وی تأکیدکرد:روحیه جهادی همچنان در نسل‌های جدید وجود دارد و این قدرت جوانان می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

جلیلی با یادآوری تاریخ مقاومت ملت ایران، از ۱۳ آبان ۱۳۴۳ تا امروز، گفت: این روحیه دفاعی به یک میراث ارزشمند برای مسلمانان جهان تبدیل شده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی همچنین به قدرت دفاعی ایران اشاره کرد و گفت که دشمنان دیگر نمی‌توانند ایران را از حقوقش محروم کنند.

وی موفقیت‌های نظامی و دفاعی ایران را یادآور شد و بر لزوم حفظ این دستاوردها و تقویت وحدت ملی تأکید کرد.

جلیلی بر لزوم آماده بودن در برابر تحولات جهانی و دفاع از عزت ملی تأکید کرد و از همه خواست که با درک مسئولیت دینی و ملی خود، در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی کوشا باشند، این وظیفه بر دوش همه ماست و باید با همه توان در این مسیر گام برداریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، وظیفه‌ همه‌ی ما، کمک به موفقیت دولت است. موفقیت دولت با رشد اقتصادی ۸ درصد تحقق پیدا می‌کند نه رشد اقتصادی زیر ۴ درصد. امروز کمک به دولت، کمک به رشد اقتصادی ۸ درصد پیش‌بینی شده در برنامه‌ی هفتم توسعه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • !!! IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
    13 1
    انتخابات دوره چهاردهم ریاست‌جمهوری کشورمان در تیرماه 1403 با پیروزی دکتر مسعود پزشکیان به پایان رسید، ولی گویا برخی عزیزان بعد از گذشت چهار ماه، هنوز این واقعیت را باور نکرده‌اند و همچنان در فضای تبلیغات انتخاباتی سیر می‌کنند!
    • ؟! IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
      0 8
      كدام فضا؟!!! كمك يعني فضاي تبليغاتي؟! نقد درست و عالمانه كمك هست، خب مگر رشد ۸ درصدی توی برنامه نیامده؟ توصیه به حرکت در آن جهت یعنی فضای تبلیغاتی؟
  • جعفر IR ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
    8 0
    لازمه رشد هشت درصدی جذب سالانه دویست میلیارد سرمایه خارجی است در حالی که بیشترین جدب سرمایه چند میلیارد بیشتر نیست چه خوب است واقع گرا بوده و از دنیای اوهام به وادی حقیقت گام نهیم
    • جعفر IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۹
      6 0
      لازمه این امر داشتن تعامل با دنیا و داشتن روابط معقول و منطقی با تمام کشورهای دنیا بر اساس منافع ملی است
    • پاسخ به جعفر IR ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۰
      0 6
      لازمه چنین رشدی، رشد اخلاقی و سیاسی است، داشته بالقوه ی خودی را، بالفعل کردن، و چشم به بیرون از مرز نداشتن. سرمایه خارجی، منبع محاسبه رشد مطمئن نیست، این سرمایه هم آمدنش و هم ماندگاریش، در گرو پذیریش ذلیلانه خواسته های دیگران، ممکن است باشد؛ اما بها دادن به سرمایه های فکری خودی، رشدی پایدار و جهش گونه را نوید می دهد.